Levegő-szárító

Rövid bevezetés: levegő szárító egyfajta nagy kapacitású szárító berendezések, wink-száraz elmélet. Meleg levegő meghajtók gyors mozgása nedves anyagok felfüggesztették a meleg levegő a szárítási folyamat és továbbító hatékonyságának javítása érdekében. Szinte az összes nem kötött víz eltávolítása után légszáraz. nem...

Termék részletek

Rövid bemutatkozás:

Levegő szárító egyfajta nagy kapacitású szárító berendezések, wink-száraz elmélet. Meleg levegő meghajtók gyors mozgása nedves anyagok felfüggesztették a meleg levegő a szárítási folyamat és továbbító hatékonyságának javítása érdekében. Szinte az összes nem kötött víz eltávolítása után légszáraz. Nincs romlás a kezelt anyag akkor merül fel, és sokkal magasabb, mint a normál szárító kapacitása. A(z) érhet el magasabb nyereség rövid idő alatt.


Jellemzők:

1. alacsony beruházási, alacsony energiafogyasztás, kevesebb foglalkozás, a humán erőforrás vagy üzem területén, és a széles megfelelő hatókörre. Egy ideális modern berendezések.

2. nedvszívó párátlanítás porszerű anyag-ipar számára a gyógyszerészeti, kémiai, élelmiszer, épület, műanyag stb., mint a keményítő, halliszt, só, vinasse, takarmány, glutén, műanyag gyanta, ásványi por, szénpor, mucochloric sav, A· S· C Benzoic sav, 2·3·acid, polivinil-klorid, ecetsav polipropilén, nátrium-szulfát, nátrium-pyrosulfite stb.


Dolgozik elmélet:

Szárító levegő nedvesség eltávolítható (főleg folyamodik felületi nedvességtől) gyorsan és könnyen dehidratált pellet, por. Anyagok a szárító, melyik ideiglenes tákolmány a legjobb termékminőség ellenőrzése rövid idő alatt marad. Cégünk ad hozzá egy sor nyomásfokozó, a forgatás sebesség, amelyek a normál szárítógép végtelenül is vezérelhető. A nedves anyagok át Csigás továbbító, nyomásfokozó bejutni, és majd teljesen keverjük forró levegővel. Zúzott, és tolta a gyorsan forgó kalapácsok, az anyagok viszont finom részecskék. Finom részecskék szárítják, majd mozgassa a kijárat felé. Végül a részecskék kap-ba szárítás további szárítás hatása szél cső. A nedves és nehéz részecskék által nem befolyásolható szél továbbra is, hogy eltört, szárított, amíg megy a csőbe. Elkészült termékek mentesül ciklon elválasztó, míg egy kis része repülő por a ciklon elválasztó vonal vagy a zsák-típusú porgyűjtő újrahasznosított.


Vizsgálat