Haza > Rólunk > Társult vállalkozások

Jiangsu Liangyou Agro Machinery Co., Ltd.

Jiangsu Liangyou Agro Machinery Co., Ltd. specializálódott takarmány gyártó gép, gép összetett műtrágya, fű feldolgozó gépek, a bio-energetikai berendezések és a telepítés teljes mérnöki, amely telt ISO9001: 2000 és CE. A termékek széles körben használják a különböző területeken, mint a gabona, takarmány, akvakultúra farm, mikrobiális összetett műtrágya és környezeti barátságos iparának. Függ a korszerű technológia ezen a területen, és érett üzleti adminisztráció rendszerek, amelyek a termékek Liangyou is, belföldön értékesített, hanem is európai, afrikai és TENGERI országokba exportálták. A takarmány teljes berendezések a baromfi, állati és akvakultúra a tetején a termékek, amelyek exportálják az külföldön. Termékeink, melyek címe a becsület mint andquot; Kína híres Brandandquot; andquot; Kína Superior termék andquot; "Trust méltó minőségi Chinaandquot; és andquot; Képesített vállalat számára minőségének Supervisionandquot;.
Figyelembe andquot; Őszinteség tesz megbízható, minőségi nyer marketandquot; Üzleti filozófiánk, mint a fejlett tudni hogyan, kiváló minőségű és kielégítő szolgáltatások, tettünk szert ügyfeleink bizalmát. Mi takarmány teljes mérnöki, gabona szállító mérnöki, mikrobiális barátságos Környezetszabályozás és tárolási mérnöki bőséges és kiváló gyakorlati tapasztalatokat is szereztek. A tudományos tervezés, kiváló technológia, finom termék, átgondolt és tökéletes szolgáltatás kívánjuk, összefogva az ügyfelekkel, együtt előre, és őszintén együttműködnek, hogy hozzon létre egy ragyogó jövő.

Honlap:www.fdsp.CC

Jiangsu Liangyou Siló Engineering Co., Ltd

JiangsuLiangyouSiloEngineeringCo., LtdislocatedinScientificandTechnologicalIndustrialPark, Zhongguancun,Jiangsu tartomány. A cég szakosodott a kutatás, fejlesztés és design acél Siló technika és különböző anyagok tárolási technológiák és értékesítés és szolgáltatás, a kapcsolódó termékek. A termékek széles körben alkalmazott, a mezőgazdasági, az ipari területen és helyeken, például élelmiszer, takarmány, olaj, liszt, sör, vegyi anyagok, építési anyagok, a kikötők és a környezetvédelem. A társaság által gyűjtött egy nagy adag szakmai tehetség és a felső vezetők, akik részt vettek az acél silo ipar sok évig sikeresen kezelt és végre tényleg bizonyságot tesznek a "Liangyou" acél silókban minőségének a kutatás, fejlesztés és design a acél silókban mérnöki projektek és prophase konzultáció értékesítés utáni szolgáltatás a fogyasztók acél silo projektek százait.

A társaság képes-ból felszerelt a vásárlók-val 30 8000 tonnás acél silókban a különböző előírások és a vállalkozás egy csomag kulcsrakész projektek, beleértve a csomagolt technológiai tervezés, építőmérnöki alapvető tervezési, felemelő, szállító, takarítás, mágneses szétválasztása, szárítás, mérő, hőmérséklet mérés, füstölgő vagy gőzölgő, hűtőházi, megőrzése hő, szellőztető és Portalanító és tervezés, gyártás, telepítés, hibakeresés, és a képzés szakmai támogatást berendezések, például az automatikus ellenőrző rendszerek. Eközben nyújt berendezései, mint a vödör lift a szállító kapacitása 20 1000 tonna óránként, lehúzó szállítószalagok és szállítószalagok.

Az üzleti filozófiája "Nyerni bizalmát, és őszinteség, hogy siker-minőség" a cég már erősebb speciális fejlesztési filozófia, kiváló irányításának és kiváló termelési vezetői csapat. A vállalat arra törekszik, hogy legyen a minta-ból raktározás ipar és a kiváló minőségű termékek minősége, a fejlett technológiák és a jó szolgáltatás. Kína alapul, és a világ, biztosít az ügyfelek, a belföldi és külföldi fejlett technológiák.

Honlap:www.liangyousilo.com

JiangsuLiangyouRenewableEnergyMechanicalEngineeringCo., Ltd

JiangsuLiangyouRenewableEnergyMechanicalEngineeringCo., "Renewableenergymechanicalengineering indtitute együtt talált ZheJiang university és a Liangyou cég" Ltdisestablishedonthebasisof és andquot; Megújuló energia gépgyártás technológiai központ együtt találta ZheJiang university és a Liangyou companyandquot; és ez a szakosodott gyártása biomassza-pellet gépek és a biomassza műtrágya gépek, valamint a tervezés, gyártás, telepítés, értékesítés és szolgáltatás kulcsrakész projekt oldat.

ForBiomassFuelPelleting:onbasisofabsorbedadvancedtechnologyforbiomasspelletingfromabroad, weareleadingcompanytodevelopinde-
cégektől független kezelését kulcsrakész berendezések biomassza pelletálás, a mezőgazdasági termények China.Meanwhile ez is pelletált az erdészeti hulladék túl. Tudunk testre és design kulcsrakész projekt mindenféle anyagok az ügyfelek különböző kérés, anyagok, és az oldalon.

A Bio műtrágya, organikus trágya: Mi erre a célra a Randamp; D szerves összetett műtrágya részére sok évvel ezelőtt, és vállaljuk kulcsrakész projekt kapacitása 10.000-100.000 tonna / év. Is gyártott, a szerves trágya, mint a trágya, CSIRKE, SERTÉS, SZARVASMARHA és a szemek, hulladék, szennyvíz andamp; szerves hulladék egymásra, az erjedés és a Granulálás után. Andquot; a megbízható bt őszinteség, siker minőségű andquot; a koncepció és a fejlett technológia kiváló minőségű és a legjobb szolgáltatást, arra összpontosítunk, a biomassza-energia és a biomassza műtrágya drazsírozó technológia, hogy contionuous innováció fejlesztése, változás hulladékok kincs, lendületet ad a chinaand #39; s megújuló energiaforrások fejlesztése és hasznosítása, iparosodás megújuló energia, és hozzájárulnak a környezet védelméhez.

Honlap:www.fdsp-reme.com