Betöltése a Kalapácsos vezérlő automatika

Speciális fuzzy technológia alkalmazott automatikus terhelés-ellenőrzés a darálót. Mikroszámítógép összegyűjti és elemzés jel ellenőrzési folyamat során, miközben automatikus ellenőrzése frekvenciaváltó kimenet, úgy, hogy etetés mennyiség automatikusan vezérelhető. Az ellenőrzés a teljes zárt hurkú vezérlés...

Termék részletek

Speciális fuzzy technológia alkalmazott automatikus terhelés-ellenőrzés a darálót. Mikroszámítógép összegyűjti és elemzés jel ellenőrzési folyamat során, miközben automatikus ellenőrzése frekvenciaváltó kimenet, úgy, hogy etetés mennyiség automatikusan vezérelhető. Egy teljes zárt hurkú vezérlés pontosan szabályozható terhelés fő gép.

Jellemzők:

Stabilizálódott a jelenlegi fő gép, és automatikusan, így a darálót hatékonyságát jelentősen javult. Közvetve az egész kimeneti javult, és csökken a erő fogyasztás.

Forgási sebesség a feeder automatikusan korrigálja.

Önvédelmi, amikor túlterhelés, és riasztó, amikor üres terhel.

Csökkentett terhelési-ingadozása biztosítja nagy hatásfokú grind, míg csökkentett mechanikus veszteség biztosítja, hosszabb élettartam.

Fejlett technológia: mikroszámítógép, fuzzy ellenőrzése és ember-gép interfész a digitális kijelző alkalmazzák.

Teljes védelem: dupla simítás, a kemény és a lágy vigyáz; megható gomb, anti-port töröl és anti-nedves. Idő telik szoftver ellenáll a terhelés hatását.

Automatikus és kézi vezérlő kapcsoló, adagolási sebesség lesz folyamatos.

Széles körben alkalmazzák az automatikus etetés vezérlőelem szabályos és ultrafinom darálók, takarmány, élelmiszer, gyógyszer, kémiai ipar, stb.


Vizsgálat