Biomassza szárító

A három réteg dob szárító: három-csatornás szárító egyfajta újonnan kifejlesztett szárítóval egyedi alapelvet együtt abból az elvből forgócsöves szárító dip szög és a levegő szárító. Változik a nehéz forgócsöves szárító és terjedelmes levegő szárító, előnye a kis méretű, magas hő...

Termék részletek

Körülbelül három rétegben szárító dob:
Három csatornás szárítóaz újonnan kifejlesztett egyfajta szárító kombinált elve alóli egyedi elveforgócsöves szárítóa dip szög és a levegő szárító. Változik a nehéz forgócsöves szárító és terjedelmes levegő szárító, kis méret, jó, könnyű súly, széles alkalmazási terület, rugalmas hőmérséklet-szabályozás, a por, a blokk, a lemez anyagokhoz, mint a fűrészpor, homok érc, mindenféle is széles körben igazított előnyöket ásványi por, vasérc, stb.


Struktúra elv:
A technológia három-csatornás dob szárító jött legkorábban Németországból, ez áll a három koncentrikus kört dob, fűrészpor anyagi ömlik a belső dob az egyik végén a dob, majd a középső dob az intézkedés alapján a lemez másolása folyik, majd hát-hoz-a külső dob, végül száraz anyag jön ki a másik végén a dob , mint haladó átmenő a forgócsöves hosszának háromszorosára, így jelentősen csökkentse a hangerőt a készülék.


Jellegét meghatározza-struktúrája:
(1) a berendezés lassan fordul, a kis horzsolás, biztonságos és megbízható, alacsony fenntartási költsége; robbanásveszélyes rész robbanásbiztos szerkezet van beállítva.
2. adagolási sebesség lehet a beállítani, egyszerű művelet.
3. nagy termelési kapacitás is folyamatos működésre; nagy rugalmasság művelet, lehetővé teszi, hogy a kimeneti termékek volna széles gyártás során, de anélkül, hogy a minőségét, a termékek;
4. magas fokú automatizálás: a berendezés is gépiesen kiegészít etetés és kisütés folyamat. Kipufogógáz hőmérséklete elfogadja intelligens vezérlés, összekötő pálca-hoz sebesség készülék takarmányozása, az adagolási mennyiség automatikus vezérlés, annak biztosítása érdekében, a szárazság, a termékek, a kipufogógáz hőmérséklete nem túl magas, a megtakarítás az energiafogyasztás.
5. képest a hagyományos egyrétegű dob szárító, termikus hatásfok nőtt a 40-50 %; a térfogatmérő Hőátbocsátási dupla a egyrétegű dob szárító;
6. a külső réteg szigetelés fedéllel, energiatakarékos hatása nagy nőtt.
7. a fűrészpor egy jó színű a szárítást követően, nem kiszáradt, vagy leégett jelenség, a teljes szárítási folyamatot együtt a levegő szárítást, tudja, hogy az anyag nedvesség alatt 15 %-os szárítás után.

Műszaki paraméterek:


Modell
YLHG1YLHG2YLHG3YLHG4YLHG5
TestBelső átmérő (mm)17002450265028503700
Length(mm)800080009100900010000
Rotációs speed(r/min)Állítható folyamat
Capacity(t/h)12345
Bemeneti temperaturel(°C)andlt, 500andlt, 500andlt, 500andlt, 500andlt, 500
AlapanyagFűrészpor
Moisyure(%)45
Outlet temperatuer(°C)8080808080
Powder(kW)2.2*23*24*24*45.5*4
Vizsgálat