Kábeltálca

Rácsos kábeltálca, Németország-típusú rácsos kábeltálca, francia típusú rácsos tálca és kosár-típusú rácsos tálca van. Is mi lehet testre különböző profilú rácsos tálca, létra kábeltálca és kábel módon kábeltálca függ kérik megrendelőink. Rácsos tálca nyílt szerkezete lehetővé teszi, hogy...

Termék részletek

Rácsos kábeltálca

Németország-típusú rácsos kábeltálca, francia típusú rácsos tálca és kosár-típusú rácsos tálca van. Is mi lehet testre különböző profilú rácsos tálca, létra kábeltálca és kábel módon kábeltálca függ kérik megrendelőink.

Rácsos tálca nyílt szerkezete lehetővé teszi, hogy a maximális szellőzés és hőelvezetés kábel, csakúgy, mint a levegőben szerelt. A hő nem gyűlik össze, így mentse az energiafogyasztás és a kábel teljesítményének optimalizálása. A nyitott struktúra is elkerülhető a gyűjtés, a víz, a port és a törmeléket, hogy megakadályozzák a baktériumok könnyen tenyésztés. Tisztább, és csökkentheti annak kockázatát, tűz vagy más biztonsági veszélyek.

A speciális alkatrészek, beleértve a menstruáció, három módon, négy-ways, lécből, stb, egyenes tálca helyszíni fogja feldolgozni, és nem kell be kell fejezni a gyárban. Ez menteni a drága szükséges költséget és időt, és befejezni a projektet előbb.

Rácsos tálca széles körben alkalmazható a különböző iparágakban, beleértve a kőolaj, kémiai, acél, élelmiszer és ital, banki, szállítás, office, számítógépes terem, és egyéb. Egyre inkább élvezni a hazai és a külföldi vevők javára.

Felületi kezelés: electrogalvanizing, elektro-galvanizáltak, cink-nikkel, dacromet, KHM (tzihorganyzás), passziválás, elektrolit polírozás.


Vályú egyenes kábeltálca

Műszaki adatok: A műszaki testreszabható függ a projekt.

Gyártási folyamat: számítógépes tervezés, mechanikai és öntött termelés;

Tűzi horganyzás Felületkezelés.


Jellemzők:

Ez jellegét meghatározza-ból közgyűlés rugalmas, gyors telepítés, egyszerű karbantartás, és széles körben alkalmazzák az elektromos vezérlés elosztó kábel és vezetékek fektetése beltéri, kültéri, kábel árkok, alagutak és egyéb mérnöki.


Hot Tags: kábeltálca
Vizsgálat

You Might Also Like