Haza > Ügyfél kérdés

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

1. hol megy vásárolni jó minőségű fa pellet gép Kínában.

Manapság sok tengerentúli importőrei zavart, szemben a több száz és több ezer kínai fa pellet gépek Szállítók B2B források vagy a Google. A földrajzi szempontból legjobb fa pellet gép szállítók koncentrátum Kína délkeleti részén a földrajz jelöli:

1. legmagasabb szintű fejlesztési gazdaság Kínában, nevezetesen, leggazdagabb helyét Kínában.

2. hogy magas színvonalú gyártása,

3. a fenntartható fejlődés, a K + F hatalmas beruházási

4. legnagyobb tehetség szakértők és a szakma munkavállalók, legjobb, forgácsolás.

Így megy a Kínát, hogy megtalálja a minősített fa pellet gép szállító délkeleti része.

2. Hogyan válasszuk ki a minősített fa pellet gép szállító Kína délkeleti részén.

Tippek:

1. elérésekor szállítók hardver ugyanazon a szinten, a leginkább hasonló része együtt a szoftverkezelés, hitel, a kulturális érték. Beszállítói a szoftver előtt üzleti teszt.

2. hihet a szemének, megpróbál-hoz elkerül foglalkozó kereskedő, aki nem jártas csalás esetén. Látogasson el a szállító, ha lehet.

3. jó társaság mindig felveszi a legjobb értékesítési vezető, jó értékesítési menedzser: teljesen közlése, teljesen megérteni, teljes mértékben támogatja, és mindig ad jó megoldások bármely időpontban ügyfél problémák megoldására.

3、BASIC MEGHAL MEGFELELŐ FELHASZNÁLÁSÁNAK SZABÁLYAIT

Győződjön meg arról, hogy a görgők helyesen vannak beállítva: a görgő, hogy meghaljon a távolság o.2mm - 0.3 mm legyen. Egy rossz görgő beállítás okozhat kapcsolatot görgők és meghalni. Ez okozhat"átütemezés"a die lyuk-alakváltozás és a részleges elzáródás a lyukak.

Egy új meghal arunning időszak van szükség. Elkezd új die fokozatosan, legalább az első 20-40 percig, hogy felmelegedjen lassan. Ha problémák merülnek fel, közben elkezd megjelöl, működik a die 20-40 percig egy mix, a korpa, olaj (2 %). Amikor a termelés befejeződött, csak megáll a die-után futás a zab vagy kukorica.

Amikor meghal, alaposan vizsgáljuk meg a feltétele a die ülés felületén és a rögzítő rendszer (azaz gallér, bilincs vagy kopás gyűrű). Megjegyzés: Ha a hal nem megfelelően rögzített ez tönkreteheti.

A die szorító gyűrűt meg kell vizsgálni, minden alkalommal, amikor egy új hal van szerelve a gép, különösen a nagy karimával meghal. A tapasztalat azt mutatja, hogy a többség, a törött meghal okozzák, kopott vagy hibás szorító gyűrű. Futás-val egy hibás szorító gyűrűt meghal hozhat létre, erős rezgések, törött meghal, és egy csökkentett die életmentő.