Haza > Ügyfél kérdése

GYIK

1.Where megy vásárolni jó minőségű fa pellet gép Kínában.

Manapság sok tengerentúli importőr zavarral néz szembe több ezer és több kínai fapellet-gépi beszállítóval a B2B forrásokból vagy a Google-ból. Földrajzi szempontból a legjobb pelletgépek szállítói Kína délkeleti részén koncentrálódnak, ez a földrajz a következőket reprezentálja:

1.Kínai gazdaság legmagasabb szintű fejlődése, nevezetesen Kína leggazdagabb helye.

2.A legmagasabb szintű gyártás,

3.Hatós kutatási és fejlesztési beruházások a fenntartható fejlődés érdekében,

4.A legtöbb tehetséges szakember és a szakma dolgozói, a legjobb szerszámgépek.

Tehát menjen Kína délkeleti részébe, és keressen kvalifikált pelletgép szállítót.

2.Hogyan választhatunk minősített fapellet-gyártót Kína délkeleti részén.

tippek:

1.Ha a szállítói hardver eléri az azonos szintet, a leginkább összehasonlítható rész a szoftver, beleértve a menedzsment, hitel, kultúra, érték. Tesztelje a szállítók szoftvereit az üzleti élet előtt.

2.Ha látja, hogy hisz, csalás esetén próbáljon kerülni a nem ismeretes kereskedõkkel való foglalkozást. Ha lehetséges, keresse fel a szállítót.

3. A jó társaság mindig felveszi a legjobb értékesítési vezetőt, a jó értékesítési vezető azt jelenti, hogy teljes mértékben kommunikál, teljes mértékben megérti, teljes mértékben támogatja, és mindig ad jó megoldásokat az ügyfelek problémáinak megoldására.

3 、 A HALÁSZATOK JAVASLATÁNAK ALAPSZABÁLYAI

Ellenőrizze, hogy a görgők megfelelően vannak-e beállítva: a görgő megmérési távolságának o.2mm-0.3mm-nek kell lennie. A rossz hengerbeállítás a görgők és az öntő érintkezését okozhatja. Ez a szerszám lyuk átfordulását és a lyukak részleges eltömődését okozhatja.

Egy új szerszám bekapcsolási periódust igényel. Indítsa el az új szerszámot fokozatosan, legalább az első 20–40 percben, így lassan felmelegednek. Ha problémák merülnek fel az üzembe helyezés során, működtesse a szerszámot 20–40 percig korpa, olaj keverékével (2%). A termelés befejezése után csak a zabra vagy kukoricára való futtatás után állítsa le a sajtológépet.

A matricák cseréjekor alaposan ellenőrizze a sajtoló ülés felületének és a rögzítőrendszer (azaz gallér, szorító vagy kopógyűrű) állapotát. Megjegyzés: Ha a szerszám nincs megfelelően rögzítve, akkor eltörhet.

Az öntőszorító gyűrűt minden alkalommal ellenőrizni kell, amikor új szerszámot szerelnek fel a gépre, különösen nagy karimájú szerszámok esetén. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a megszakadt szerszámok nagy részét kopott vagy hibás szorítógyűrűk okozzák. A hibás szorítógyűrűvel futó matricák erős vibrációkat, törött matricákat és csökkentett sajtolási élettartamot okozhatnak.