Folyamatos Gabona szárító

Folyamatos Gabona szárító Bevezetés: teljes folyamatos szárítás elmélete alkalmazzák a folyamatos Gabona szárító. A torony az adagoló tetején a szárító gép keresztül áramlik, és majd áramlik gabona oszlop lassan a gravitáció. Szemek első szárított forró levegő fúvó által, akkor a nagy hőségben...

Termék részletek

Folyamatos Gabona szárítóBevezetés:

Teljes folyamatos szárítás elmélete folyamatos Gabona szárító alkalmazzák. Szemek a keresztül a feeder, a tetején a torony beáramlását aszárító gép, és akkor áramlik gabona oszlop lassan a gravitáció. Szemek szárított először a forró levegő fúvó, majd lehűtjük hideg levegő fúvó alatt a gép mellett, és végül lemerült az alján a szárító.


Folyamatos Gabona szárító characteristics:

1. nagy kimeneti, nagy hatásfokú, alacsony energiafogyasztás, a 24 órás folyamatos működés, melyik van alkalmazható-hoz nagy kapacitású szárítás, szárítás követelményeknek nagy szemű feldolgozó gépek, mezőgazdasági, növényi zsír, és raktári forgalmának központ stb.

(2) a Gabona szárító gép oszlopában össze a magas széntartalmú acél dróthálót, perforált lemez horganyzott és permetezett szög vas, amely megvalósítja a legjobb szárítási hatás és a hosszabb élettartam.

3.Variable-speed mentesítő henger alján szárító, amely szabályozza a gabona áramlási sebesség a gabona oszlopban kell alkalmazni. Ellátása során sebességű, hőmérséklet és páratartalom a valós idejű lezáró henger vezérli. A csipet pont megszüntetése design hatékonyan megakadályozhatja, hogy eltört anyagok. Újratöltés gép intenzíven keverjük szemek, amely biztosítja az anyagok egységesebb fűtik.


Gabona szárító gép előnyei:

1. alacsony hőmérséklet:

Szerint a különböző típusú magvak a(z) módosíthatja a szárítási hőmérséklet. Alacsony hőmérsékletű technológia megvéd a szemek, hogy sérült.

2. nagy légmennyiség:

Szuper nagy merülési rajongó kell alkalmazni. A centrifugális ventilátor, alacsony zajszint és anti-túlterhelés nélkül rezgés folyamatosan működik. Lassú elkezd-megjelöl modell biztosítja egyenletesen fúj és hosszú szakmai életben.

3. alacsony beruházási:

Multi hőforrás alkalmazzák, mint a gőz, földgáz, fűtőolaj vagy rizshéj a hőmérséklet lehet pontosan úgy kell szabályozni, gabona minőségének biztosítása stb. Ezen túlmenően magas-használat-ból hő csökkenti a szárítási költséget. Folyamatos feldolgozás technológia biztosítja a nagy kapacitású és nagy hatékonyságú, amely csökkenti az energiafogyasztást.

4. hosszú élettartam:

Folyamatos Gabona szárító nélkül a szükség-ból műhely épület szabadtéri stílusban tervezték. Horganyzott acéllemez kérelmezett levegő nettó és fő részei. Az egész gép a jó megjelenés és lezárására, valamint a hosszú élettartam, és lehet üzemeltetni egész nap kint minden feltételt.

5. könnyű kezelhetőség:

Érintőképernyős PLC vezérlő rendszer bemutatás, és ellenőrzés üzemeltetési paraméter égési paraméter-író, és szárító paraméter a szemek stb. Számítógépes vezérlés az egyszerű és humanizált amely a funkciók, mint a riasztó, távirányító, automatikus diagnózis, baj eltávolítása stb.

6. alacsony fenntartási költsége:

Az anyagok és alkatrészek alkalmazott szárító tartósak, alacsony hibaszázalék. Könnyű búcsúzó bolt szárító shell kapcsolat, amely erős és tartós kell alkalmazni. Minden elektromos rendszer és alkatrészek megfelel standard NÉMA.


Vizsgálat