Szárító-és három henger

Három henger szárító jellemzői: A szárító áll, három henger, a belső henger, a középső görgő és a külső roller. Minden van egy állomány útmutató speciális alakú. A forgó görgők erő és a szívó erő a forró szél, anyagok áramlás mentén állomány útmutató a görgők és...

Termék részletek

Három henger szárító jellemzői:

A szárító áll három henger, a belső henger, a középső görgő és a külső roller. Minden van egy állomány útmutató speciális alakú. A forgó görgők és a szívó erő erő a forró szél, anyagmozgási mentén állomány útmutató a görgők és kap teljes hőcsere három henger. Forró szél hőmérséklet az automatikus ellenőrizni, hogy megbizonyosodjon arról nedvességet tartalmazó egységes egész idő alatt. Tisztességes jelenlegi szárítás teszi a meleg szél a magas hőmérsékletű nedves anyaggal érintkezve a bejáratnál. A hő elnyelődik a víz párolgás. Majd a víz folyamatosan, míg a hőmérséklet csökken, amely biztosítja az anyag hőmérséklete nem haladja meg a csapágy tartományban, annak érdekében, hogy garantálják a kiváló minőségű szárított anyag csökkenti.


★Dried anyagok vannak, jó minőségű. A szárító áll három henger, ami teljes hőcsere és egységes víztartalom.

★Fair aktuális szárítás teszi a meleg szél a magas hőmérsékletű nedves anyaggal érintkezve a bejáratnál. A hő elnyelődik a víz párolgás. Anyag hőmérséklete nem haladja meg a csapágy tartományban, annak érdekében, hogy garantálják a kiváló minőségű szárított anyag.

★Complete biztonsági berendezések: egy sor anti-láng- és robbanásbiztos berendezés van felfegyverez-val a szárító. Baleset láng jelenség lehet megszüntetni anélkül, hogy megáll a gép.

★Low költség: A most technológia, a magas hőmérséklet gyors száradást és a meleg levegö körforgása, hogy szárítás hatékonysága magasabb, mint a normál szárító 30 ~ 40 %-át. Ennek eredményeként a szárítás költségét jelentősen csökkent.

★Multi-funkcionális: alkohol lees, azonkívül más anyagok pihe-, pellet- és rostszerű alakzat lehet szárítani, mint a levelek, zöldség, gyógynövény készítményeket, összetett műtrágya, fűrészpor, Kukoricacsíra és gyümölcslé horgonyzó stb.


Vizsgálat