Teljesen automatikus folyadék hozzáadásával rendszer

Teljesen automata mérés típusú folyadék hozzáadásával a rendszer általában működik adagoló rendszer. Rövid bevezetés 1. folyékony skála egyénileg szabályozható az érintőképernyő. Eredeti adagoló számítógép kell kezdő vagy jelek hozzáadása, vagy közvetlenül irányítják. (2) az ellenőrző rendszer telepíthető...

Termék részletek

Teljesen automata mérés típusú folyadék hozzáadásával a rendszer általában működik adagoló rendszer.

Rövid bevezetés

1. folyékony skála egyénileg szabályozható az érintőképernyő. Eredeti adagoló számítógép kell kezdő vagy jelek hozzáadása, vagy közvetlenül irányítják.

(2) az ellenőrző rendszer is telepíthető, szoba ellenőrzése, vagy a site, amely megfelelő működéséhez.

3. az adatkezelő néhány szokásos képletek által korábban a érint képernyő, vagy közvetlen bemenet folyékony formula, a számítógép bemenet.

4. működő lép: határozza meg a folyékony formula és a tétel mennyiségét súlymérés előtt. Adagoló számítógép küld fütty, majd automatikus mérlegek és hozzáadása folynak. Után, hogy ellenőrzési szoba elkezd hozzá jelet küld, és majd spray mixer folyékony. A rendszer leáll, amikor folyadék minden. Az utolsó befejező jelzést kell küldeni adagoló számítógép. A művelet lesz újrahasznosított viszont.

5. kétféleképpen ellenőrző: kézi és automatikus műveletek. Minden eszköz elindítható és leállítható egyenként, kézi vezérlésű. Az automatikus működés, folyadék a tartályba automatikusan hozzáadódjon amikor folyadék van alacsony szintű, és hozzá fog ha folyékony megállója magas szinten.

Széles körben alkalmazzák, a mérés típusú folyadék hozzáadásával a rendszer a takarmány-, élelmiszer-, gyógyszer ipar, stb.


Vizsgálat