Teljes körű automatizálás mikro adagoló mérleg

Teljesen automatikus mikroelem adagoló mérleg egyfajta high-tech intelligens elektromos berendezések, amelyek célja az volt, az ipari mikro anyag adagoló rendszer. A por, pellet, darabokat és ömlesztett anyagok különféle ipari környezetekben, meg tudja csinálni a következő művek automatikusan és...

Termék részletek

Teljesen automatikus mikroelem adagoló mérleg egyfajta high-tech intelligens elektromos berendezések, amelyek célja az volt, az ipari mikro anyag adagoló rendszer. A por, pellet, darabokat és ömlesztett anyagok különféle ipari környezetekben, meg tudja csinálni a következő művek automatikusan és pontosan: teljesen automatikus mikro anyagok mérési, mennyiségi adagoló automata és teljesen automata szállítás ellenőrzése. Stabil és pontos, nagyban javítja az ipari mikro anyag adagoló hatékonyságát, és teljesen elkerüli az esetleges tévedések, a kézi adagoló, és a dömping.

Ügyfelek igényeinek megfelelően különféle állomány raktárhelyekhez, felborítja a garat skála és a közlekedési eszközök érhetők el. És az adagolási mennyiségnek megfelelő fokozza is az egyetlen skála, dupla mérleg és mérleg multi különböző igények kielégítésére.

Funkciók

1. az anyagi képletének számítógép teljesen automatikus mérés, adagoló és a szállítás lehet pontosan.

2. a hiba által kézi adagoló alaposan el lehet kerülni. Így biztosítható a termék minőségét.

(3) egyetlen, lényeges dinamikus adagoló eltérése nem lehet több, mint ±0.03 %-a maximális kapacitást, ami nemzetközi fejlett technológia.

4. adagoló sebesség: adagoló sebesség egy anyag elérheti a 30kg/28s, aszerint, milyen csomagolási auger 110mm, és anyagi részét 600 kg/m³, melyik a nemzetközi fejlett technológia.

5. a három pont rögzítő rendszer egyszerű szerelés, szétszerelni és karbantartás.

6. különleges készült adagoló csiga alkalmazzák különleges anyagok úgy, hogy jó folyik, és a rossz fluiditás anyagok szállítható hatékonyan amikor adagolás.

Teljesen automatikus mikroelem adagoló skála széles körben alkalmazzák, a takarmány-, élelmiszer-, egészségügyi, kémiai ipar teljesen automatikus adagoló és a cefre és a pellet mikro anyagok automatikus szállítás.


Vizsgálat