Gabona tároló silók eladó/Steel tömeges Silo

Bevezetés a gabona Siló: 1. garat alsó acél silo sorozat kifejezetten magas beosztású mérnökök cégünk kiváló minőségű horganyzás ellátással. 2. a tartály lehet 45° és 60° között, amely 60° kúp alakú alsó általában használnak, hogy tárolja a nagyobb pellet és por anyagok, magas viszkozitású.

Termék részletek

Gabona Siló bemutatása:

1. garat alsó acél silo sorozat kifejezetten magas beosztású mérnökök cégünk kiváló minőségű horganyzás ellátással.

2. a tartály lehet 45° és 60° között, amely 60° kúp alakú alsó általában használnak, hogy tárolja a nagyobb pellet és por anyagok, magas viszkozitású.

3. minden silók precíziós mérnöki nagy szilárdságú, 80 mm x betű 14 mm alacsony profilú hullámosított acéllemez, általában horganyzott-275 g/m2.

4. az életciklus a silók jöhet akár 30-50 éves hosszú. A termékek megfelelnek a nemzeti GB50322-2001. (5) a garat alsó acél silókban biztosítja a legjobb minőségű gabona tárolási lehetőség áll rendelkezésre. Szerelése a legnépszerűbb 250t, 500t és 1, silók 000t egyszerű, és általában lehet kitölteni, körülbelül 10 nap / Siló.


Előnyeit FDSP gabona tároló Siló
1. van egy kiváló csapat, több mint 20 yearsand #39; tapasztalattal rendelkezik a gyártás.
(2) az egyik legnagyobb Siló gyártás cég, vezettünk be több mint 20 féle feldolgozás egység, és termelési kapacitása eléri a 1 millió tonna / év.
3. FDSP biztosít a kulcsrakész project konzultáció, tervezés, a civil munka, termelés, értékesítés, szolgáltatás.
4. tűzihorganyzott acél lemezek silo test használnak, és horganyzott acél is használják a silo Tetőléc, motorháztető, kapaszkodó lyuk, hőmérséklet-mérés, akna és létra a hosszú élettartam biztosításához.


Jellegét meghatározza-ból gabona tároló Siló
1. nagy pontosságú:
A közgyűlés silók nemzetközi speciális berendezések és technológia garancia van.
2. nagy automatizálás:
A közgyűlés silók elérni magas automatizálás és a gépesítés, a magas termelékenység, a munkaerő-megtakarító.
3. széles tárolás:
A közgyűlés silók széles tároló van. Kapacitása egy siló, 15, 000 tonna, teljes függvény, felel meg a követelménynek, különböző ügyfelek.
4. egyszerű karbantartás:
Segédeszközünk silók, a standard, cserélhető és egyetemes horganyzott acél lemezek és kiegészítők kényelmes, karbantartás, könnyen siló vagy kapacitásának korszerűsítése mozog.
(5) kevesebb beruházási:
20-30 %-át acél bar beton silók, nagyban megtakarítás befektetési költségekkel.


Készülékek:

Kukorica tároló gabona acél Siló rendszer széles körben használják fel a baromfi telepünk, rizs malom, malom, szójaolaj malom, takarmány-malom üzem, Sörfőzde berendezések és így tovább; Acél Siló rendszer tárolódik (például ömlesztett búza, kukorica, rizs, hántolatlan, cirok, szója stb) gabona, takarmány, gabona magok, műanyag pellet, fa pellet stb...

Vizsgálat