Vízszintes forgalomba szárító

Vízszintes forgalomba szárító Főbb jellemzők: hő visszatekerése Kamara és a meleg levegő újrahasznosítása alkalmazott horizontális forgalomban szárító, energiát takarít meg és csökkenti a költségeket. Az érintkezési terület, belső kamrában anyagok rozsdamentes acélból készült, a termékek minőségének biztosítása érdekében...

Termék részletek

Vízszintes forgalomba dryermain jellemzői:

Hő visszatekerése Kamara és a meleg levegő újrahasznosítása alkalmazott horizontális forgalomban szárító, energiát takarít meg és csökkenti a költségeket. Az érintkezési terület, belső kamrában anyagok rozsdamentes acélból készült, a termékek minőségének biztosítása érdekében. Vezetés több öv megakadályozza, hogy a pellet a törés. Azonkívül a biztonsági övek sebesség állítható ellenőrzésére száradás időtartama. Meleg levegő-áram állítható anyag-jellemzői és szárítási követelmények legjobb minőségének biztosításához. Öntisztító rendszer érvényesül, az alján a kamrában, hogy tisztítsa meg a fennmaradó por és a részecskék.Vízszintes forgalomba szárítószéles körben alkalmazzák kezelésére magas szintű sajtolt pellet, takarmány- és vízi feed.

1. a nemzetközi fejlett technológia: lengő állomány elosztó berendezés egyenletes eloszlását biztosítja a anyag és a nedvességet.

2. magas molekuláris polimer háló vagy rozsdamentes acél képernyő, perforált lemez alkalmazzák oka a nem anyagi ragasztás és a tisztaság.

(3) az egyedi légcsatorna rendszer: kör alakú cső áramlási irány tényleges szükség szerint módosíthatja.

4. a szívó- és nyomócsonkja illetve helyezkednek el a különböző időszakokban szárító, melyik tud elintéz hőmérséklet és páratartalom, levegő eke könnyen és száradási sebesség ellenőrzésére. Ily módon a jó minőségű és magas fokú gyógyító biztosítható.

5. a moduláris felépítés: a hosszal és iránnyal sorolható szabadon különböző igények kielégítésére. Háló öv és a képernyő van két réteg (három réteg és több testreszabható), míg a 1.2, 1,8-2,4 méter szélességben lehet választani. Szabványos alkatrészek is csatlakoztatható, ügyfelek kimeneti és nedvességtartalom.

6. hajszárító és hűtő kombinálhatók és időtartamára ki kell igazítani.

7. tisztítására sárkány van felkészülve az részecskék és por.


Megfelelő hatókör

Szárítás (stabilizáló és hűtés) a pellet, a darab és a szalag alakú anyagok takarmány- és élelmiszeripari iparágak. A gyógyító és a problémák az extrudált aqua szárítás takarmány, szokásos pellet takarmány vagy élelmiszer lehet hatékonyan megoldani. A végső pellet van ideális víz ellenálló teljesítményét és a jó megjelenés. meleg levegő újrahasznosítása rendszer az energiatakarékos, olcsó és megbízható.


Technicalparameters

Típus

Handlingcapacity

Dryingarea

Beltwidth

Mainmotorpower

Moisturereducingrate

(t/h)

(m2)

(m)

(KW)

(%)

SHGW120 X 2

2-2.5

20.8

1.2

28

15

SHGW180 X 2

3-4

30.8

1.8

34.45

15

SHGW240 X 2

4-5

40.8

2.4

62.45

15

Vizsgálat