Héj Silo szállító és a gyártó

A héj silo lemez, galvanizált acél spirál, és az acél lemez vastagsága attól függ, a héj Siló kapacitással, természetesen használatához a héj silo vastagsága testre szabható. A héj acél bin is hozzászokott készlet, kukorica, gabona, cemnent, és így tovább. Jellegét meghatározza-ból héj tároló Siló 1. Nagy szilárdságú:...

Termék részletek

A héj silohasználata horganyzott acél spirális lemez, és az acél lemez vastagsága attól függ, a héj Siló kapacitással, természetesen, a héj silo vastagsága testre szabható. A héj acél bin is hozzászokott készlet, kukorica, gabona, cemnent, és így tovább.


Jellegét meghatározza-ból héj tároló Siló

1. nagyszilárdságú: A héj tároló silowall függőleges merevítő megerősítette, és csavaros sugár által. Van nagy erőt és jól ellenáll a szél, a földrengés és a hó.

2. jó tömítő funkció: krimpelő és öt-réteg spirál acél lemezek seaming biztosítja airproof, így a héj tároló silocan építési anyagok, mint a cement, gipsz, a pernye és salak, valamint folyadékok tárolására használható.

3. kis szobakapacitás-kihasználtsággal működtek: A legkisebb távolságot héj tároló siloamounts 600 mm.

4. rövid építési ciklus: magas szintű automatikus építési helyszínen, kell only5-6 nap 1000 tonna tároló Siló.

5. hosszú élettartam: 25-30 év, megvalósítani a legjobb kombináció a különböző vastagságú, a gabona tárolása silobody lemezek.Kiegészítő rendszer:

30-15000tonsflat-bottomandhopper-bottomsteelsiloancillarysystemincluding:

1. tisztítás/por-gyűjtő/mérési rendszer

2. szállító rendszer

(3) szárító rendszer

4. szint-jelző rendszer

5. termikus monitoring rendszer

6. szellőztető rendszer

7. a forgalomba gázosítási rendszer

8. a vezérlőrendszer

9. acél szerkezetA héj Siló gyártás folyamat Detailedpictures


Vizsgálat