Induktív Szintjelző

Induktív Szintjelző egy intelligens érzékelő berendezés-hoz kinyomoz a szintű feltétel, amely szint érzékelő Szondák és intelligens vezérlő. Az intelligens vezérlő kijelzés és szabályozás a kimenet-szintű állapota a szonda által érzékelt. Működési elv: A szonda...

Termék részletek

Induktív Szintjelző egy intelligens érzékelő berendezés-hoz kinyomoz a szintű feltétel, amely szint érzékelő Szondák és intelligens vezérlő. Az intelligens vezérlő kijelzés és szabályozás a kimenet-szintű állapota a szonda által érzékelt.


Működési elv:

A szonda észleli a környező anyagok szint változás, és élvonalbeli modul létrehoz egy megfelelő rezgési frekvencia szerint a módosítás. Ez analóg jellé alakítani és bemenet-ba a számítógép processzorát. A számítógép processzorának jelennek meg, és ellenőrizzék a kimeneti szint változás mértéke szerint összehasonlításával a paraméterek anyagok szintjének, előtt és után.


Főbb jellemzők és előnyök:

1. az érzékelő Szondák és vezérlő elkülöníthető; Ez a munka a feltételek, amely magas rezgés.

2. indukciós jelző érzékelő készülék intelligens szint, és teljesen eltér a hagyományos indikátor mechanikus erõátviteli rendszer.

3. használható a porszerű anyagok, a szemcsés anyag, a nubby anyagok és a rostos anyag.

4. széles körben használják a készlet ládában, por, szemcsés és nubby anyagok különböző iparágakban, beleértve gabona, élelmiszer, takarmány, kémiai, kohászat, gyógyszertár, stb, és feldolgozó berendezések silók tervez-ban sokszoros iparágak gyártási.


Vizsgálat