Intelligens teljes automatizálási rendszer Pellet Mill

Megfelelően állapotban pellet malom, takarmány mennyiségét teljesen automatikus pellet mill és gőz kondicionáló, hozzá ez a kontrolling rendszer biztosítja a pellet mill munka legjobb állapotban minden alkalommal. Munka hatékonyságát, kimenet jelentősen javult, míg energiafogyasztás...

Termék részletek

Megfelelően állapotban pellet malom, takarmány mennyiségét teljesen automatikus pellet mill és gőz kondicionáló, hozzá ez a kontrolling rendszer biztosítja a pellet mill munka legjobb állapotban minden alkalommal. Munka hatékonyságát, kimenet jelentősen javult, miközben a fogyasztás csökken. Azért, hogy emlékeztesse a vevői karbantartási történelem munkakörülmények pellet malom ellenőrizhető legyen.

Jellemzők:

1. hatékonyságának javítása: pellet gyártás hatékonyságát 5 %-kal lehet javítani ~ 26 %-át.

2. villamos energia megtakarítás: minden 1 hang pellet gyártására 0.8~1.5KW/H menthető.

3. biztonságos karbantartás: történelem munkakörülmények pellet malom azért, hogy emlékeztesse a vevői karbantartási ellenőrizhető legyen.

4. minden adat jelenik meg a kép és a szöveg a 10.4-lassan mászik érint képernyő.

5. felszerelt számítógépes ellenőrzési rendszer biztosítja a pontos ellenőrzés, valamint a teljes nyilvántartása minden üzemi adat-ellenőrzési rendszer.

6. pneumatikus szelep és a zárószelepet hatékonyan ellenőrizni gőz mennyiség, pontos helyének, gyors be- és kikapcsolás, és tartós.

7. Ez a rendszer automatikusan szabályozza a anyag etetés, és gőz összeadás, stabilizálja a jelenlegi és anyagi hőmérséklet.

8. három módon működik: automatikus, kézi- és kikapcsolása. Automatikus ellenőrzésére, a rendszer teljesen automatikus, az elejétől a végéig, kézi beavatkozás nélkül. Kézi vezérlésű az etető- és gőz állítható által esztergálás potenciométer forgatógomb, amely kényelmes és gyors. A kikapcsolású működés, gőz- és etetés megáll gyorsan. Kézi vezérléssel az elején, míg automatikus szabályozás stabilan működik.

9. jelenlegi automatikusan átadja a blokkolás elkerülésére. Az etető- és gőz összeadás akarat gépiesen megáll, ha nincs anyag. Több képlet lehet tárolni a kényelem. Raktári vibrációs gép automatikusan vezérelt anyagi ragasztó elkerülésére.

Pellet gyártás rendszer, takarmány, élelmiszer, gyógyszer vegyipar stb támogató létesítmények is kidolgozása és fejlesztése a különböző iparágak széles körben alkalmazni.


Vizsgálat