Háló öv szárító

Rövid bevezetés: acél szitaszövettel szárító érvényesül, mint közlekedési szalag, amely a legjobban illik a szabályos vagy szabálytalan anyagok (mint a szén, érc, alkotó blokk-, élelmiszer- és zöldségfélék stb.). A háló öv szárító használható más eszközökkel vagy egyedül. A készülék széles körben, a kohászat, épület, kerámia...

Termék részletek

Rövid bemutatkozás:

Acél háló szárítóérvényesül, mint közlekedési szalag, amely a legjobban illik a szabályos vagy szabálytalan anyagok (mint a szén, érc, alkotó blokk-, élelmiszer- és zöldségfélék stb.). A háló öv szárító használható más eszközökkel vagy egyedül. A készülék széles körben a kohászat, a épület, a kerámiák, a műtrágya és a vegyipar tec. Ez egyben az ideális eszköz a szárítási élelmiszer- és zöldségfélék.


Működési elvek:

Háló öv szárító egyfajta tétel és a folyamatos termelés szárító, elektromos fűtés, fűtés gőz, forró levegő fűtés, mint fő fűtési mód. Anyagokat kell fektetni az acél hálós 12-60 lyukak egységesen. A háló shutt lecocked hajtómű által kell, úgy, hogy a meleg levegő megy keresztül anyagok, míg a steam megy ki a nedvesség eltávolítása lyuk. Az egész készüléket össze több szabványos komponensek, és lemezterületet takaríthat, moduláris típusát kell alkalmazni. Általában a szárító három rétegben, két szoba, vagy öt réteg, két szoba, és a hossza 6-40m hatékony szélessége pedig 0,6-3,0 m.


Megfelelő hatókör:

Vegyészmérnöki-, élelmiszer-, orvosi-, építési-, elektromos ipar stb, különösen a darab-, szalag- és pellet alakú anyagok jó szellőzés. Beillesztés anyagok maradék formában hogy lehet szárítani, után pelletizer vagy zenekar extruder alakú.


Előnyei

1. alacsony beruházási, gyorsan száradó, sebesség és a nagy párolgás intenzitása

(2) a nagy hatásfokú, nagy teljesítményű és kiváló minőségű

3. szabványosított termelés, és úgy kell megtervezni, szerint a tényleges kapacitás

4. legjobb szárítási levegő összeg, fűtési hőmérséklet eléréséhez anyag marad idő és adagolási sebesség is vezérelhető.

5. designable eszköz konfigurációs, és háló öv mosás és anyag hűtőrendszer alkalmazható.

6. a legtöbb légi újrahasznosíthatók, energiát takarít meg.

7. egyedi levegő elosztó berendezés ideiglenes tákolmány a egyenletes eloszlását a levegő, és jó minőséget biztosít.

8. gőz, hővezető olaj vagy üzemanyag-gáz-fűtés lehet alkalmazni.


Vizsgálat