Haza > hírek > Tartalom

Hogyan lehet javítani a fűrészpor kalapács malom kapacitását

Feb 26, 2020

未标题-1

A napi termelés során azt tapasztaltuk, hogy a fűrészpor kalapács malom termelése csökkenni fog. Ez a fajta probléma aggasztotta ügyfeleinket. Ma megmutatom, hogyan lehet megoldani ezt a problémát.

Tudja meg a fűrészpor kalapács malom kapacitásának csökkenésének okait, a termelés leépítését számos ok okozhatja, egyenként ellenőriznünk kell. Először is előfordulhat, hogy a fűrészpor daráló nem megfelelő használata megrongálta az alkatrészeket. A sérült alkatrészeket azonnal ki kell cserélni, amikor ezt a problémát észlelik. Ezenkívül a sérült alkatrészek cseréje után, ha a kimenetet még mindig nem lehet javítani, mérlegelnünk kell, hogy az új alkatrészeket rosszul telepítették-e, és időben megjavítani kell, hogy elkerüljük a haszontalan alkatrészeket.

Van néhány apró készség is a kapacitás javításához:

1. Állítsa be a fűrészpor kalapács malom dőlésszögét, amely elősegíti a betáplálás vastagságának csökkentését. Mint mindannyian tudjuk, ha az adagoló anyag túl vastag és túl gyors, az anyag felhalmozódásához vezethet a garat bemeneti nyílásában, és nem lehet összetörni, a kalapácsmalom szitája még súlyosabban megsérülhet.

2. Megfelelően növelje a fűrészpor daráló motor teljesítményét. A motor a fűrészpor daráló fő áramforrása és a fűrészpor daráló fő áramellátása. A megfelelő teljesítménynövekedés mind hozzájárulhat a kapacitás javításához.

3. Tartsa tisztán a képernyőt, és tisztítsa meg a gép belsejét a fűrészpor-aprító használata után, különösen a szita számára. Ha sok fűrészpor van, illessze be a szitáló háló lyukat, a lyuk áthaladhatna a fűrészpor kevesebb lesz, ami komolyan befolyásolja a kisülési sebességet, ezért a képernyő hálójának tisztán tartása is kritikus jelentőségű.

Kérjük, vegye fel velünk a részleteket, fdsp@fdsp-group.com