Haza > hírek > Tartalom

A kalapács malom megfelelő felszerelése és használata takarmányként

Dec 27, 2019

未标题-1


A takarmány késztermékének jó vagy rossz, a takarmánygép berendezések élettartama és a szokásos telepítési szokások szoros kapcsolatban állnak. A Liangyou részvények (FDSP) a következő pontokat sorolja fel, amelyek segítségével javíthatja a hatékonyságot, és stabil eredményeket hozhat. További kérdéseivel forduljon hozzánk az alábbi címen: fdsp@fdsp-group.com

1. A kalapácsos darálót és a keverőt rögzíteni és felszerelni kell, a kalapácsmaró-tárcsa tengelyének és a gép hajtótengelyének tengelyének párhuzamosnak kell lennie, és a két erőátviteli tárcsahoronynak ugyanabban a vonalban kell lennie. Ellenkező esetben ne csak felgyorsítsa az alkatrészek károsodását, hanem könnyedén elveszítse az övet.

2. Ha a szíjtárcsa átszervezése szükséges, azt úgy kell kiszámítani, hogy megfeleljen a kalapácsos malom és keverő orsósebességének. Ne növelje az orsó sebességét akarat szerint. Ha az orsó sebessége meghaladja a 15% -os névleges értéket, a gép hevesen remeg.

3. Az alapanyagokat óvatosan előzetesen tisztítsa meg, és szükség esetén szitálja vagy válassza ki azokat, hogy a vasdarabok és a kövek ne kerülhessenek a gépbe.

4. Használat előtt minden alkalommal fel kell nyitni a kalapácsmaró fedelét, hogy ellenőrizze, nincs-e sérülés a gép különféle részein, különös tekintettel arra, hogy a forgórész hasító csapja ép és hogy a csatlakozás laza-e. Ha sértetlennek bizonyul, zárja le a fedelet, és csavarja szorosan az ajtó kézikerékét. Húzza kézzel az övet, ellenőrizze, hogy a mozgó rész rugalmas-e, nincs-e zaj és a kártya érintése.

5. A kalapácsmaró elindítása után 2-3 percig alapjáraton kell működni, majd a normál működés után fokozatosan táplálja.

6. Az üzemeltetőnek húzza meg a mandzsettát, viseljen maszkot és ne viseljen kesztyűt; Amikor az etetésnek a kalapács malom oldalán kell állnia, annak megakadályozása érdekében, hogy a visszapattanó törmelék eltaláljon; A hosszú szárú növények zúzásakor ne szorítsa szorosan a kezét, abban az esetben, ha a kezét hátrányosan érinti a visszahúzódó növények.

7. A takarmányozásnak az "egyenletes ürítés, kis mennyiségű gyors adagolás" elvét kell követnie, azaz kevesebbtől többig, amíg a terhelés normális lesz, és folyamatosan és egyenletesen kell tartania a "forgalmi dugó" megakadályozása érdekében.

8. Ha az adagolónyílás blokkolva van, ne használjon fa vagy vasbotot, hogy megakadályozza a botok bejutását a gépbe vagy sérülések bevezetését. Ne engedje, hogy a keze az adagolónyílásba vegye az anyagokat. Egy kemény szár felhasználható az anyag benyomására a zúzókamrába.

9. Nagyon figyeljen a műveletre. Ha rezgést, rendellenes hangot, eltömődést vagy permetező anyagot talál, azonnal ellenőrizze és megsemmisítse a gépet. Tilos a botot vagy a kezét az anyag betáplálására vagy kihúzására a gép leállítása előtt, hogy ne sérüljön meg a kar vagy megsérüljön a gép.

10. Szigorúan tilos az ajtót kinyitni, amikor a kalapácsüzem működik. Az övátvitelt védőeszközökkel kell felszerelni; Tilos túl hosszú ideig dolgozni; A gépbe esés elkerülése érdekében semmilyen szerszámot nem szabad a kalapácsos malomra és alapanyagokra helyezni; A dohányzás a munkahelyen tilos. Ügyeljen a víz- és nedvességálló tulajdonságokra.

11. A saját készítésű porgyűjtő zsáknak jó levegőáteresztő képességű anyagból kell készülnie, és a hossza nem lehet rövidebb, mint 1,5 m. Ha a porgyűjtő zsák légmentes vagy túl rövid, akkor a beömlőnyílás fordított permetezést okozhat.

12. A gép leállítása előtt hagyja abba az etetést, és állítsa le a gépet, miután a készenléti gépben lévő anyag megtisztult. A műtét után a port időben el kell távolítani és kenni.