Haza > hírek > Tartalom

A tenger között vitorlázó ezer a győztes, aki legyőzi magát! - A 2019. évi kínai nagy mezőgazdasági marketing éves találkozó sikeresen befejeződött!

Nov 30, 2019

大农业

2019. november 23-25-én, a 8. M2019-Kína mezőgazdasági marketing éves konferencia, amelyet a Cuckoo League szponzorált, a Tiandi Jingwei mássalhangzó, Pekingi mezőgazdasági együttműködés és felhőmarketing interakció által támogatott, a kínai marketing társulás, a kínai állattartás támogatásával. Szövetség és Kína mezőgazdasági nemzetközi együttműködés-előmozdító szövetsége nagyszabású eseményt tartott a Shanghai Fuyue szállodában. A konferencia meghívására Chen Zhiliang, az FDSP elnöke részt vett az eseményen, és meghallgatta az ipar haladásának hangját társszervezőként.

A konferencia több mint 800 felső vezetési és marketing elitre hívta fel a tenyésztő vállalkozásokat, a takarmány- és takarmány-adalékanyagokat gyártó vállalkozásokat, valamint az állatvédelmi vállalkozásokat. Az emberek összefogtak, kommunikáltak és tanulmányozták az "iparfejlesztés, a vállalati stratégia, a minta, a márka, a marketing, a technológia", a "száz gondolkodóiskola" résztvevőit a konferencián, és mindannyian élvezik ezt a sikeres tapasztalatot a kudarcok feltárására, a jelenlegi helyzetre összpontosítva. helyzet fejlett ötletek felszívására, jövőkép a jövő lehetőségeinek és kihívásainak való megfelelés érdekében.

"Ezer vitorlázás a tenger között, az a győztes, aki legyőzi magát" történelmi tapasztalat, de gyakorlati útmutató is. A találkozón a különféle iparágak vezetői megosztották a menedzsment tapasztalatait, megjósolták az ipar trendjét, és csodálatos beszédeket tartottak a vállalkozásfejlesztés módjának megvitatására. A 2019-es év rendkívüli év lesz az állattenyésztés számára, az afrikai sertéspestis elpusztítja a Országok és vállalkozások, amelyek meg akarják menteni magukat a változásért. Számos bonyolult és megváltoztatható külső helyzet és kihívás ellenére az FDSP mindig ambiciózus és erőteljes, "hű a minőséghez, tovább fejlődik, gyakorlati, úttörő és innovatív", és a jövő szíve.

222

Az FDSP a megalakulása óta a takarmánygépekre, biomassza-gépekre, műtrágya-gépekre, siló tárolására és mérnöki munkájára koncentrál a kutatás-fejlesztésben és a gyártásban, az alaptechnológia és az integrált szolgáltatási platform felhasználásával személyre szabott értékrendszer-megoldásokat kínál a globális ügyfelek számára, „biztonságos, megbízható, energiatakarékos” "egyetlen gépi és mérnöki szolgáltatás különböző ipari stratégiai együttműködésen keresztül, például disztribútor, gazdaságok és takarmánygyárak révén kiváló kulcsrakész projekt létrehozására, kiváló minőségű és alacsony energiafogyasztással, erős stabilitással.

Tizenöt év, mint egy nap, az FDSP betartja a "Bizalom nyerj őszinteséggel, nyerj minõséggel" mint a fejlesztési koncepció magját, betartja a "tudományos és technológiai innovációra támaszkodva, a márkastratégia végrehajtására" mint vállalati célt, a kézművesek szívével, az FDSP gyártási minőségének kidolgozásával, amely elkötelezett amellett, hogy globális granuláló ipar optimalizálási integrált szolgáltatóvá váljon, nem felejtsük el a kezdő, a jövőben önmotivált gondolkodást sem.

A függöny esett a konferencián, és az árapály előrehaladt. Ahogy a konferencia megemlítette: "a külső szépség megjelenés, a belső szépség a lényeg". Úgy gondoljuk, hogy csak azért, hogy mindig megőrizzük saját létezésük értékét, megkönnyítsük az ügyfelek értékének elérését; a vállalkozás csak akkor mehet tovább, ha szívből és szeretettel készít termékeket.