Fűrészpor szárító, egyhengeres

Fűrészpor szárító, egyhengeres fő működési elve befecskendező cső és a forgatás hengeres együtt dolgozni, amikor a fűrészpor a szárító. A túláradó és Fluid anyagok teljesen fel a kapcsolatot a forró szél, és majd szárítás befejeződött. Pneumatikus fűrészpor szárító gép: A nedves por és...

Termék részletek

Fűrészpor szárító, egyhengeresfő működési elve

Befecskendező cső és a forgatás henger együtt dolgozni, ha fűrészpor a szárító. A túláradó és Fluid anyagok teljesen fel a kapcsolatot a forró szél, és majd szárítás befejeződött.

Pneumatikus fűrészpor szárító gép:A nedves port és pellet fűrészpor cső szárítási folyamatosan továbbítják Csigás továbbító. Diszperziós a forró füstgázok és nagysebességű átadás alatt víz is elpárolgott, és majd por és pellet száraz termékek érhetők el.

Alkatrészek:Léghevítő, adagoló, pneumatikus szárítási cső, ciklon elválasztó és csapolt rajongó stb.

Választhatnak a megfelelő fűrészpor szárító kimenetében.


Megfelelő hatókör:

Tömörített szalma üzemanyag, faszén gépek, fűrészpor-pellet-tüzelőanyag, tömörített fűrészpor, mezőgazdasági és állattenyésztési technika stb és szárítás a mezőgazdasági anyagok a cellulóz, mint a szalma kukorica, szójabab szalma, pamut szalma, búza szalma, cirok szalma, fűrészpor, fa borotválkozás, ginkgo levél, eperfa levél stb.Rotációs dryerstructure

a szárítógép rotációs test emelési penge, berendezés, eszköz támogatása és tömítőgyűrű vezetés képződik.
Jellemzők:

1. magas szárítási erejét: elegendő hőcsere forró levegővel lehet elérni, ha anyagok is csúszott a szárító emelőszerkezet.

2. rövid időtartama a szárítás.

3. fűrészpor szárító van egyszerű felépítésű, kisebb szakma, amely könnyen üzemeltetik és tartják karban.

4. nagy rakodás és a magas termikus hatásfok.


Vizsgálat