CE tanúsítvánnyal SHSJz sorozat dupla tengely nagy hatékonyságú keverő

Széles körben használják a takarmány, gabona, élelmiszer, vegyipar, gyógyszer, növényvédő szer és más iparágak por, részecske, pehely, blokk, egyéb és viszkózus anyagok keverése.

Termék részletek

Leírás jellemzői:

■ A géptest egy W típusú vízszintes héj alakú keverőkamra, dupla tengelyű többrotorral, felül permetezőrendszerrel (cső és fúvóka). Különböző folyadékok is hozzá megfelelően, amely képes alkalmazkodni a keverés a különböző könnyű és nehéz anyagok hatékonyan javítja az atomizáló hatása folyadék és megakadályozzák az agglomeráció.

■ sűrített levegőtisztító rendszerrel szerelhető fel, hogy a maradékot a legalacsonyabb szintre csökkentse.

■ teljes hosszúságú ajtónyitási és kisütési mechanizmus, amelyet kifejezetten nagy nyílásszöggel, gyors kisütéssel és kevesebb maradékkal terveztek. Jó tömítés, nem biztosít szivárgás, nagy mennyiségű terhelhetőség. (nemzeti szabadalom)

■ Gyors keverési sebesség, nagy egyenletesség, nincs holtszög, rövid keverési ciklus, minden egyes anyagtétel egyenletesen keverhető 30 ~ 120 másodpercen belül, így a súlytalanság és a homogenitás állapotában lévő anyagot nem befolyásolja a tisztaság, a sűrűség és a töltési együttható.

■ A légvisszatérő rendszer egyedi kialakítása biztosítja a zökkenőmentes légáramlást az etetési folyamat teljes körében.

■ Ez a gép kompakt szerkezetű, gyönyörű alakú, és kevesebb helyet foglal el, mint más keverőberendezések; Gyors keverés, rugalmas, stabil teljesítmény, alacsony zajszint, por nélkül, környezetszennyezés és egyéb jellemzők nélkül.

■ Kéttengelyes fogaskerék-szűkítő hajtás, nagy átviteli hatékonyság, képes megvalósítani terhelés kezdete.

■ Biztonsági zárral ellátott bejárati ajtó a könnyű tisztítás és karbantartás érdekében.CE tanúsítvánnyal SHSJz sorozat dupla tengely nagy hatékonyságú keverő


CE Certificated SHSJz Series Double Shaft High Efficiency Mixer


Modell paramétere:

CikkTényleges mennyiségKeverési térfogat tételenkéntKeverési idő tételenkéntKeverés egységességHatalom
(m3. pont)kg)(S)(CV%≤)kW)
SHSJz2 között2100030~120518.5
SHSJz4 között4200030~120530


Anyag vastagsága(mm):

Cikk neveLapátBoltíves lemez géphéjbólGéphéj fala
SHSJz2 között10612
SHSJz4 között12616
 


Hot Tags: ce tanúsítvánnyal shsjz sorozat dupla tengely nagy hatékonyságú keverő, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, nagykereskedelmi
Vizsgálat