Rezgő Fluid-ágy-szárító

Rövid bevezetés: rezgő fluid-ágy szárító száraz, hideg és nedvesség hozzá por és pelletek Vegyészmérnöki, könnyűipar, gyógyszer-, élelmiszer-, műanyag, gabona, olaj, salak, gyártási só, és cukor ipar, stb. Működő elvek: Izgalmas force-rezgő motoros eredménye...

Termék részletek

Rövid bemutatkozás:

Rezgő fluid-ágy-szárítószáraz, hideg és nedvesség hozzá por és pelletek Vegyészmérnöki, könnyűipar, gyógyszer-, élelmiszer-, műanyag, gabona, olaj, salak, gyártási só és cukor ipar, stb.


Működő elvek:

Izgalmas force-rezgő vibrációs gép motoros eredményez. A feltöltési anyag előre ugrik egy bizonyos irányba izgalmas erő. Ugyanakkor a meleg levegő az alsó fluidizes anyagok. Teljes kapcsolatot anyag és a meleg levegő éri el, ideális szárítás. Majd szárított anyagok és a nedves levegő megy ki külön-külön, míg a por a ciklon újrahasznosított.


Jellemzők

1. vibrációs motor biztosítja a folyamatos rezgés forrás. Ez lehet tartani könnyen alacsony zaj, hosszú élettartam.

(2) magas termális hatékonyág: összehasonlítva a rendes szárítók, ez rezgő fluid ágy szárazabb energiát takarít meg további több mint 30 %-kal. Egyenletes hőmérséklet-eloszlás ágyon teszi egységes fluidization partical túlmelegedés vagy halott conner nélkül.

3. állítható teljesítmény és széles megfelelő hatókör: anyagvastagság, mozog a sebesség és egész rezgés lehet sokkal stabilabb, és végtelenül változó szabályozás valósítható.

4. kis kár, hogy az anyag felületén, és alkalmas a szárításra törékeny anyagból. Szabálytalan pellet munka hatékonyságát nem befolyásolja.

5. teljes zárt konstrukció teszi, hogy tiszta munkakörnyezet, amely hatékonyan elkerüli a kereszt fertőzés anyagok és a levegő között.

6. a nedves alapanyagok tömegtermelése series-wound módszer alkalmazható, hogy megfeleljen a vásárlók. (Tipikus anyag mint poliakrilamid stb.)


Vizsgálat