Fa Debarker

Fa debarker (fa Hagymavágó gépek) használják peeling kérgét, naplók, főként a cellulóz és a papírgyár és a fa alapanyagú növény, amely felhasználja a fahasáb nyersanyagként. Kis befektetéssel, alacsony energiafogyasztás, kevesebb helyet elfoglalt, alacsony építési költségek, nagy kapacitású és...

Termék részletek


Fa debarker(fa Hagymavágó gépek) használják a peelingbark naplók, főként a cellulóz és a papírgyár és a fa alapanyagú plantwhich fogja használni a fahasáb nyersanyagként. Kis befektetéssel alacsony energiafogyasztás, kevesebb spaceoccupied, alacsony építési költségek, Highcapacity és egyéb jellemzőit. Alkalmas közepes és nagy méretűfa aprító, valamint az adagolás hatását.Fog roll fa debarkera berendezés peeling az epidermális naplók, egyik végét a mentesítési és oldalkidobós, osztva a karakterek, amelyek magas hatékonyság, nagy terhelés, nagy sebességű, a kopásállóság, magas korrózióállóság peeling. Ez lehet előállítani, mint ügyfél van szükség.
Struktúra elv:

Naplók a felső sidenear a meghajtó fa debarker gép, megy a meghajtó motor és HAJTÓELEMEK, a fogak a Hagymavágó gépek által egy bizonyos irányba fog forogni, közvetlen peel a kéreg, peeling henger forgás közben hozza a woodlogsmove együtt, úgy, hogy a halom naplózza a gördülő fel és le, megható, ütő, a naplók közötti rubbingeach. Thebarks peeleddown, és a görgő és a lemez fogat esik a szállítószalag.
Jellegét meghatározza-struktúrája:
1. Ha használja a nyílt silók, canfeed az egyik oldalon és a mentesítés, a másik oldalon, kerülni a meglévő roller peeling machine etetés/kirakodás nélkül, ellenőrizze, hogy a magas hatásfok.
2. mivel a theteeth szegmensek hatása fából készült nem csak, hogy a fa napló, körkörös mozdulatokkal, és a forgó körül a saját. Így a peeling hatékonyság nagyon magas, különösen a hideg, száraz és kemény bőrű fajok fahasáb akarat birtokol egy jó peel-nettó arány.
3. körben alkalmazkodóképesség, a machinecan handledifferent fajok, átmérőjű, hosszúságú és alakú fa napló. Miatt a fahasáb szabálytalan verte do rotációs movementduring, peeling így akár íves szünet részek a fából készült naplókat is touchedwith fogak nagyon jól. Ezért hajlító fahasáb is hámozott nagyon jól, mint a többi gép...
4. a berendezés nem mozog, az energia-fogyasztás nagyon kicsi lesz, bukási arány nagyon alacsony lesz. És fenntartás workload kis is. Vibrációs és zaj lesz bemuch alacsonyabb, mint a dob peeling machine, a fa debarker dolgozhat közvetlenül, anélkül, hogy a alap bevezetés, easyoperation.

Műszaki paraméter:

Modell

BBP260/11

BBP270/15

Rotorandamp;#160;Dimension(mm)

630*11385

680

Rotor Speed(rpm)

78

40-80

Capacity(M3/Hour)

12-20

20-35

Teljesítmény (kW)

45

75

Súly (kg)Műszaki paraméter:

Modell

6

9

12

Capacity(Ton/Hour)

7-15

15-25

25-30

Teljesítmény (kW)

7.5*2

7.5*2

7.5*2

Length(mm)

6300

9000

12600

Width(mm)

1310

1500

1550

Magasság (mm)

1550

1700

1650

Weight(Ton)

4

5

6

Vizsgálat